Hejsan!

Fick idag höra larmet på bilen gå i gång precis utanför fönstret. Tittar ut men ser inte att blinkerslamporna blinkar. Blir himla fundersam och går ut och kollar..Larmet ljuder fint utan att det syns något blinkade. Och när jag låser upp bilen så ska det ju tystna. Men icke. Det tjuter en bra stund och man står där som ett fån och inte kan göra något. Funkar ju inte att rycka kabeln till batteriet för det finns ju back up. Tillslut så slutar det, jag öppnar varje dörr och stänger igen. Läser boken men blir inte klokare för det. SID-displayen visar inget som den ska göra när det är något fel enligt bok. Bilen det gäller är en Saab 9-5 Aero 02-03.

Man funderar ju på vad det kan vara som orsaka detta. Kan det vara att larmet bara fick ett tokryck just för stunden, eller kan det vara batteri eller liknade som börjar bli dåligt som i sin tur gör så larmet spökar.

Någon annan som känner igen detta och kanske kan veta/tro vad det kan vara?
Skulle vara himla tacksam om någon vet något och kanske kan tala om vad det kan vara.

Har ingen direkt lust att lämna in den bara för att dom ska felsöka och kanske inte hitta något eftersom SID-displayen inte visa något som var fel.

Åter igen. Skulle vara himla tacksam om någon kan komma med förslag/idé, kanske kan berätta av egen erfarenhet om detta.

Mvh

Mange