Vill bara göra en snabb koll med folket på detta forumet och folket i klubben om det finns intresse för att extremt förbättra chassit på ng900 och og9-3,

EDIT: Nu även Saab 9-5

Som vi alla vet så är ng990/og9-3 chassit riktigt uruselt. Speciellt om man ökat effekten som många här gör.

Jag kan i dagsläget inte berätta ingående vad det handlar om men om vi säger såhär: Glöm alla Polyurethane bussningar och jobbiga byten. Dessa kostar från 2100kr och uppåt beroende på hur många och vilka man vill byta. Dessa hjälper självklart till att förbättra väghållning och "slingrandet" vid acceleration dock ej tillräckligt och ger inga justeringsmöjligheter.

Låt oss säga att jag har nåt som kan eliminera detta beteende HELT och du får dessutom möjlighet att justera hjulvinklarna på ett helt annat sätt.

Allting är DESSUTOM helt godkänt i SBP, klacificerat hos SAAB och behöver alltså inte bytas inför en besiktning.

Kostnad för detta kommer i runda slängar att bli ~3700-3900kr. Alltså i runda slängar knappt dubbelt så mycket som en uppsättning bussningar med begränsad livslängd och svåra monteringar.

HUR MÅNGA ÄR INTRESSERADE??

Detta är superviktigt inför prissättningen och framförallt projektets utveckling. Svara bara om det är av intresse för dig. Kör du tex saab 9000 så behöver du inte bry dig om frågan.