Som rubriken säger så önskas det köpas en röd ng9-3 Saabcabriolet. Med röd så menas i det här fallet klarröd, det vill säga inte vinröd eller liknande.

Krav:
1. Vänsterstyrd röd Saabcabriolet.

Önskelista:
2. Saab ng9-3.
3. Turbomotor för bensin/etanol. (Inte diesel alltså.)
4. Pris upp till 100.000 kr för rätt bil.
5. Har gått 15.000 mil eller kortare. (Längre inget problem om bilen ändå är ok.)
6. Det vanliga i form av gott skick, få ägare, välskött, all service dokumenterad, all utrustning fungerar och att ingen kaross-rost finns.
7. Vindskydd.
8. Linear, Arc, Vector, Aero, Viggen eller Hirsch spelar ingen roll.
9. Endast sommarkörd är kanske för mycket begärt men önskas ändå. (Är väldigt glad att min og900cv aldrig sett snö, slask eller salt.)

Jag har fått frågan från mina föräldrar om jag kan rekommendera, hjälpa till att hitta och köpa en röd cabriolet då de har länge önskat sig just en sådan. Än mer i dessa coronatider. De får låna min blåa og900cv hur mycket de vill, men de önskar en egen.

Min omedelbara rekommendation blev ng9-3 då den är modernast och säkrast, men även andra Saabmodeller kan eventuellt vara intressanta då jag helst ser att de köper en Saab istället för någon liten fransk cabriolet. De har idag en blå ng9-3SC som ska behållas, så cabrioleten blir en sommarbil.

Köpare finns i Trollhättan, men att resa en bit för rätt bil är inget problem.

Skicka mig ett PM om ni har, eller vet någon annan som har, eller sett en annons på sociala medier som har en fin röd Saabcabriolet till salu.

/mioh


Bifogad fil 19684