Resultat 1 till 10 av 10

Ämne: Stereo slutat fungera efter dött bilbatteri OG9-5 -04

  1. #1
    Sugmotor
    Reg.datum
    mar 2019
    Inlägg
    9
    Medlem#
    -

    Question Stereo slutat fungera efter dött bilbatteri OG9-5 -04

    Försöker hjälpa dottern som även hon har bra smak och har valt en SAAB 9-5, 2004, men där stereon dog efter att hon fått starthjälp efter att bilbatteriet slutade fungera.
    - Vill ha tips på åtgärd för att få igång stereon i hennes bil!

  2. #2
    Steg 1 SirMackes avatar
    Reg.datum
    mar 2007
    Ort
    Hässleholm/Skåne
    Inlägg
    1 482
    Medlem#
    6988
    Hallå, är den helt död eller ger den något felmeddelande?

  3. #3
    Om det är originalstereon så kan batteriet i stereon också vara slut. När startbatteriet frånkopplas så behöver stereon läggas till igen med hjälp av instrumentet Tech2. På displayen står det "RADIO CODE".

  4. #4
    Sugmotor
    Reg.datum
    mar 2019
    Inlägg
    9
    Medlem#
    -
    hej! Tack för snabb fråga. Stereon är helt död, ingen ljud ingen respons som helst:

    - - - Uppdaterad - - -

    Hej! tack för snabbt svar. Var sitter batteriet i Stereon? innebär det att stereon måste giftas in på nytt?

  5. #5
    Lyser inga lampor på radion? Står det inget i SID när på-knappen till radion trycks in?

  6. #6
    Sugmotor
    Reg.datum
    jul 2019
    Inlägg
    33
    Medlem#
    -
    Låter väldigt likt mitt problem, men kanske lite väl osannolikt? http://forum.saabturboclub.com/showt...-igen-NG9-3-04

    Kanske inte är CD-läsaren (som det verkar ha varit mitt fall) som bråkar och drar tjuvström, men kanske den eller någon annan enhet på O-bussen som strular och antingen inte går igång alls (så radion inte kan starta) eller går igång men sen fortsätter vara igång även fast bilen är avstängd och då tömmer batteriet.

    edit: fast det kanske alls ser likadant ut eller är liknande system på OG9-5 som på min NG9-3 kom jag på...

  7. #7
    Sugmotor
    Reg.datum
    mar 2019
    Inlägg
    9
    Medlem#
    -
    hej!

    Inga uppgifter i SID, inga felmeddelande. Stereo bara helt död och ingen påverkan oavsett var man trycker/sätter på

  8. #8
    Steg 1
    Reg.datum
    nov 2012
    Inlägg
    1 662
    Dum fråga men har ni kollat säkringarna ?

  9. #9
    Sugmotor
    Reg.datum
    mar 2019
    Inlägg
    9
    Medlem#
    -
    hej! Säkringarna till bilstereo i säkringsbox är kollade och ok, det finns ström fram dit.

  10. #10
    Steg 4 Mr.Os avatar
    Reg.datum
    nov 2004
    Inlägg
    4 213
    Medlem#
    ja
    "dit"? Finns det spänning ända fram till stereon?
    §9974§90081§900086§95039502§9502*900095*9304*9509*9509
    CarbonGrey,CosmicBlue,LaserRed,LeMansBlå,Odoardogrå,Silver,Svart,White
    Aero4Arc2Biopower3Griffin2CC2Turbo2Vector2

Liknande ämnen

  1. Svar: 1
    Senaste inlägg: 2013-08-21, 07:43
  2. Blinkersljud, backvarnare ljud och Stereo slutat fungera.
    Av lasseman45 i forum Ljud och elektricitet
    Svar: 3
    Senaste inlägg: 2012-11-03, 13:02
  3. Stereo slutat fungera på min Saab 93 tid 05:a. behöver hjälp
    Av Robbanbobban i forum Ljud och elektricitet
    Svar: 0
    Senaste inlägg: 2012-08-31, 21:04
  4. Stereo slutat fungera.
    Av Murre McQvack i forum Ljud och elektricitet
    Svar: 0
    Senaste inlägg: 2008-03-30, 18:05
  5. Stereo som slutat fungera...
    Av Brottarn i forum Ljud och elektricitet
    Svar: 2
    Senaste inlägg: 2007-12-05, 18:39

Behörigheter för att posta

  • Du får inte posta nya ämnen
  • Du får inte posta svar
  • Du får inte posta bifogade filer
  • Du får inte redigera dina inlägg
  •