Sidan 2 av 2 FörstaFörsta 12
Resultat 21 till 24 av 24

Ämne: Startproblem OG9-3 T5

  1. #21
    Grundladd
    Reg.datum
    sep 2003
    Ort
    Uppsala
    Inlägg
    457
    Medlem#
    6866
    Har en vän som.hade problem med BP att den gick dåligt och visade sig vara jorden i golvet vänster bak som inte hade nåt att fästa i, alltså den hade rostat bort. Värt att kika på.


  2. #22
    Sugmotor
    Reg.datum
    nov 2019
    Ort
    Silverdalen
    Inlägg
    24
    Medlem#
    -
    Skall ta och kolla på jordpunkten imorgon.

  3. #23
    Sugmotor
    Reg.datum
    nov 2019
    Ort
    Silverdalen
    Inlägg
    24
    Medlem#
    -
    Har nu haft det lånade motorstyrdonet i bilen fem dagar och motorn har startat direkt varje morgon och kväll. Så allt tyder på att det var det "gamla" styrdonet som ställde till det. Verkar som att det tappade data efterhand.
    // Göran

  4. #24
    Sugmotor
    Reg.datum
    nov 2019
    Ort
    Silverdalen
    Inlägg
    24
    Medlem#
    -
    Har kört med bilen flera dagar igen och den startar alltid med det lånade motorstyrdonet. Får nog anse att det här fallet är löst, det var det "gamla" motorstyrdonet som krånglade.
    // Göran

    2 användare gillar detta inlägg



Liknande ämnen

  1. [LÖST] Startproblem OG9-3 T5
    Av GabrielMijat i forum Motor och motorstyrning
    Svar: 3
    Senaste inlägg: 2019-02-06, 16:32
  2. [LÖST] 9-5 -00 Startproblem
    Av alwayssaab i forum Motor och motorstyrning
    Svar: 20
    Senaste inlägg: 2016-02-21, 11:32
  3. [LÖST] Startproblem OG9-5 2,2TiD
    Av Trooper_75 i forum Motor och motorstyrning
    Svar: 4
    Senaste inlägg: 2008-04-12, 23:52

Taggar för det här ämnet

Behörigheter för att posta

  • Du får inte posta nya ämnen
  • Du får inte posta svar
  • Du får inte posta bifogade filer
  • Du får inte redigera dina inlägg
  •