Sidan 2 av 2 FörstaFörsta 12
Resultat 21 till 21 av 21

Ämne: Startproblem OG9-3 -99 T5

  1. #21
    Helt original
    Reg.datum
    jun 2008
    Ort
    Göteborg
    Inlägg
    835
    Nu har jag bytt pumpen och bilen spinner som en katt.

    Körde en liten testrunda och den verkar gå bra nu. Körde några fullgasrepor på 2an och 3ans växel och kände inga misständningar heller. Glömt bort att Og 9-3 med st1 går ganska bra...

    Då får man hoppas att denna pumpen håller

    Den får gå inom kommunen några veckor innan fulla förtroendet återfinner sig. Ett stopp sätter sina spår i psyket



    Skickat från min iPhone med Tapatalk

    5 användare gillar detta inlägg


    Saab 9-3 Vector 175hk/200hk 2008

Liknande ämnen

  1. [LÖST] Startproblem OG9-3 T5
    Av GabrielMijat i forum Motor och motorstyrning
    Svar: 3
    Senaste inlägg: 2019-02-06, 16:32
  2. [LÖST] 9-5 -00 Startproblem
    Av alwayssaab i forum Motor och motorstyrning
    Svar: 20
    Senaste inlägg: 2016-02-21, 11:32
  3. Startproblem 1,9 TID
    Av 350sl i forum Motor och motorstyrning
    Svar: 0
    Senaste inlägg: 2016-02-18, 15:54
  4. [LÖST] Startproblem NG9-3 TiD -07
    Av Joel_e i forum Motor och motorstyrning
    Svar: 10
    Senaste inlägg: 2016-01-21, 14:13
  5. startproblem
    Av steffe_ i forum Motor och motorstyrning
    Svar: 1
    Senaste inlägg: 2007-07-12, 10:22

Taggar för det här ämnet

Behörigheter för att posta

  • Du får inte posta nya ämnen
  • Du får inte posta svar
  • Du får inte posta bifogade filer
  • Du får inte redigera dina inlägg
  •