Resultat 1 till 3 av 3

Ämne: Bilköpesråd Nilssons Bilservice i Linköping

 1. #1
  Sugmotor
  Reg.datum
  nov 2018
  Inlägg
  21
  Medlem#
  -

  Bilköpesråd Nilssons Bilservice i Linköping

  Någon som köpt bil från Nilssons Bilservice i Linköping? Funderar på att köpa en bil därifrån det finns inga recensioner på företaget någonstans och det är en lång bit för mig att åka så är lite osäker.

 2. #2
  Sugmotor
  Reg.datum
  feb 2017
  Inlägg
  5
  Medlem#
  -
  Har ingen personlig erfarenhet av dem, men några varningsklockor ringer det ju enbart genom en snabb googling av företaget.

  * 3 telefon-nummer angivna, varav inget står registrerat på "Nilssons Bilservice" (ett går härleda till "Aghelssonbil" och ett till "Davudsson Bil")
  * Organisationsnummer går ej att finna

  De verkar ju dock existerat i nästan 2 år åtminstone, då en video från september 2017 var det enda "matnyttiga" som gick att finna om företaget -> Länk till video

  Gissar att det är 9-3 Aeron som intresserat dig? Jag såg också den, och därav försökte jag också göra lite internet-undersökning av företaget ifråga. Men magkänslan efter detta var ju inte positiv direkt...

 3. #3
  Sugmotor
  Reg.datum
  nov 2018
  Inlägg
  21
  Medlem#
  -
  Yes, det är den bilen jag är intresserad av. Blev också lite fundersam eftersom jag inte hittade något nummer kopplat till företaget men tänkte bara se ifall det fanns någon här som har någon erfarenhet av dem, men lutar sig nog att jag inte köper den, verkar lite för skumt.

Behörigheter för att posta

 • Du får inte posta nya ämnen
 • Du får inte posta svar
 • Du får inte posta bifogade filer
 • Du får inte redigera dina inlägg
 •