Sidan 8 av 8 FörstaFörsta ... 678
Resultat 141 till 153 av 153

Ämne: Klockan slutade fungera i Denso navigatorn? OG9-5

  1. #141
    Sugmotor
    Reg.datum
    mar 2015
    Inlägg
    6
    Medlem#
    -

    Grattis!

    Citat Ursprungligen postat av AeroH Visa inlägg
    Efter att ha brutit strömmen idag, började min klocka åter fungera vid anslutning... Underbart!

    Någon mer som fått tillbaka klockan?
    Kan du bekräfta att det är en ”Denso touch screen” som du har fått igång klockan på!

  2. #142
    Steg 3 Mr_SunBears avatar
    Reg.datum
    feb 2003
    Ort
    Mälardalen Västerås
    Inlägg
    3 518
    Medlem#
    3471
    AeroH: Är det en og9-5 det handlar om samt har du bara klocka har du även fått datum?

    //B
    //Björn
    Västerås
    Medlem #3471
    Mr_SunBear @ Garaget

  3. #143
    Emeritus
    Reg.datum
    okt 2003
    Inlägg
    12 827
    Utan uppdateringen kommer man _aldrig_ få datum igen. Eller ja, man kan nog få ett datum, men det kommer vara från 1999. Förklaring finns nog i tråden.

  4. #144
    Grundladd
    Reg.datum
    jun 2003
    Inlägg
    112
    Citat Ursprungligen postat av StefanJ35J Visa inlägg
    Kan du bekräfta att det är en ”Denso touch screen” som du har fått igång klockan på!
    9-5 2007 med Denso, se bilder... Sedan visar ju GPS-tiden fel, men går att overrida.
    Bifogade bilder Bifogade bilder

  5. #145
    Igår kom min klocka tillbaka! Nästan 1,5 år senare

    Kopplade ur batteriet för två veckor sedan.

  6. #146
    Sugmotor
    Reg.datum
    nov 2007
    Ort
    Stockholm
    Inlägg
    6
    Så det finns hopp! Låser den GPS snabbare nu? Upplever detta som största problemet.

  7. #147
    Sugmotor
    Reg.datum
    mar 2015
    Inlägg
    6
    Medlem#
    -
    Citat Ursprungligen postat av TorbjörnÅ Visa inlägg
    Igår kom min klocka tillbaka! Nästan 1,5 år senare

    Kopplade ur batteriet för två veckor sedan.
    Grattis!
    Hur länge hade du batteriet urkopplat?
    Hittar den sin position snabbare nu och med släckt ”GPS” symbol?

  8. #148
    Det tar typ 2-3 minuter innan no GPS symbolen släcks nu när jag testade. Kan säkert variera en del men tycker nog det är ungefär som tidigare. Inget problem för min del då bilen ändå har bra koll på positionen tills dess att GPS-signalen är där.

    Kopplade bort typ 1 timme i samband med byte av kontaktrulle i ratten

  9. #149
    Sugmotor
    Reg.datum
    mar 2015
    Inlägg
    6
    Medlem#
    -
    Citat Ursprungligen postat av TorbjörnÅ Visa inlägg
    Igår kom min klocka tillbaka! Nästan 1,5 år senare

    Kopplade ur batteriet för två veckor sedan.
    Igår kom också min klocka tillbaka. Kopplade ur batteriet ett par minuter för en vecka sedan. Dock visar den fel tid och datum. Tiden går ju att justera så att gps’en visar ankomsttid vid navigering. Den stora skillnaden är att den hittar sin position på ett par minuter (no GPS) symbol försvinner, detta tog tidigare 15-30 min.

  10. #150
    Sugmotor
    Reg.datum
    apr 2015
    Ort
    Norge
    Inlägg
    36
    Medlem#
    12862
    Min klocka kom tillbaka efter att jag var inom en FM-radio med RDS-info. Har fungerat sedan dess, men inte helt säker på att det var RDS som gjorde att den dök upp. Var tvungen att justera den.

  11. #151
    Steg 3 Mr_SunBears avatar
    Reg.datum
    feb 2003
    Ort
    Mälardalen Västerås
    Inlägg
    3 518
    Medlem#
    3471
    Av en händelse kollade jag navigator på Griffin. Den är rätt lost kan man säga. Är i Sverige men navigator tycker den är i Bryssel. När jag kollade våren 2019 så hittade den rätt position. Men tid o datum är iaf korrekt.


    //Björn
    Västerås
    Medlem #3471
    Mr_SunBear @ Garaget

  12. #152
    Sugmotor
    Reg.datum
    jun 2018
    Ort
    Uppsala
    Inlägg
    19
    Medlem#
    -
    Idag kom klockan tillbaka dock me galet datum..

  13. #153
    Steg 6
    Reg.datum
    feb 2005
    Ort
    Stockholm
    Inlägg
    6 902
    Medlem#
    8758
    Den 7 mars 2021 så blir veckonumret tresiffrigt igen. Man kan hoppas att resten av de gamla GPS:erna av olika slag vaknar till liv då igen.
    9-5 2.3t SC 2000, 55000+ mil
    9000 CSE 2.3T -93
    9000 CSE 2.3t -96

Liknande ämnen

  1. fjärkontorlen slutade fungera 9-5
    Av rgolsson i forum Ljud och elektricitet
    Svar: 7
    Senaste inlägg: 2014-08-17, 17:34
  2. Kupefläkt slutade att fungera
    Av Drem i forum Ljud och elektricitet
    Svar: 3
    Senaste inlägg: 2010-07-31, 14:02
  3. Abs'en slutade fungera?
    Av johanekblom86 i forum Chassi, bromsar och transmission
    Svar: 3
    Senaste inlägg: 2007-05-08, 15:18
  4. Stereon slutade att fungera?
    Av SnowJim i forum Ljud och elektricitet
    Svar: 5
    Senaste inlägg: 2006-09-18, 21:13
  5. Svar: 19
    Senaste inlägg: 2006-07-01, 18:45

Behörigheter för att posta

  • Du får inte posta nya ämnen
  • Du får inte posta svar
  • Du får inte posta bifogade filer
  • Du får inte redigera dina inlägg
  •