Resultat 1 till 8 av 8

Ämne: Inget ljud i stereon OG9-5

  1. #1
    Sugmotor
    Reg.datum
    aug 2017
    Inlägg
    10
    Medlem#
    -

    Inget ljud i stereon OG9-5

    Halloj allihop stereon i bilen lyser men låter inget. det är en as3 som sitter i en saab 9-5 griffin -99. nån son vet vad som kan va fel? mvh Tommi

  2. #2
    Steg 2
    Reg.datum
    feb 2003
    Ort
    Uppsala
    Inlägg
    2 311
    Hej,

    Säkring?

    Mvh
    JOhan
    9-3X Hirsch www.garaget.org/?car=268780
    9-5 Aero xwd Biopower Hirsch m/11www.garaget.org/?car=365428

  3. #3
    Grundladd
    Reg.datum
    aug 2013
    Ort
    Tjörn
    Inlägg
    414
    För att utesluta det enklaste, ta ur huvudenheten kontrollera så kontaktdon sitter som de ska och tryck in den ordentligt igen, kontrollera sedan att slutstegets anslutning är ordentligt fastsatt. Har den någonsin funkat för dig? Om du nyss köpt bilen, kan det vara så att tidigare ägare haft eftermarknads enhet och kopplat tillbaka galet....

  4. #4
    Sugmotor
    Reg.datum
    aug 2017
    Inlägg
    10
    Medlem#
    -
    Citat Ursprungligen postat av Johan S Visa inlägg
    Hej,

    Säkring?

    Mvh
    JOhan
    Hej har kollat säkring och kontakter

    - - - Uppdaterad - - -

    Citat Ursprungligen postat av 71jojje Visa inlägg
    För att utesluta det enklaste, ta ur huvudenheten kontrollera så kontaktdon sitter som de ska och tryck in den ordentligt igen, kontrollera sedan att slutstegets anslutning är ordentligt fastsatt. Har den någonsin funkat för dig? Om du nyss köpt bilen, kan det vara så att tidigare ägare haft eftermarknads enhet och kopplat tillbaka galet....
    Den funkade för inte så länge sedan. Var sitter slutsteget?

  5. #5
    Steg 1 Norrbagges avatar
    Reg.datum
    apr 2013
    Ort
    Tromsø
    Inlägg
    1 682
    Den sitter nede på høyre A-stolpe.

    Du har da kontrollert (alle) sikringene B, #9 og #13 i elsentralen (IPEC) i instrumentpanelet og også at det er spenning i begge punktene på hver av disse?
    Saab 9-3 SC Aero 2.0T XWD/eLSD Aut. 2009. eSID2

  6. #6
    För mig hjälpte det att koppla bort batteriet någon minut, kom ihåg att försöka starta stereon när batteriet är bortkopplad så enheten töms på spänning. Detta hjälpte iaf dör mig. Saab 9-5 bio - 08. Mvh Nalle

    Skickat från min F8331 via Tapatalk

  7. #7
    Sugmotor
    Reg.datum
    aug 2017
    Inlägg
    10
    Medlem#
    -

    AS3 saab 9-5

    hej lite problem med as3 steron i min saab 9-5 a det står code i siden. bilen har stått en längre tid med dåligt laddat batteri. går det att fixa? mvh Tommi

  8. #8
    Sugmotor
    Reg.datum
    aug 2017
    Inlägg
    10
    Medlem#
    -
    Hej igen . steron lyser men låter inte nå ochså står det code. kollade säkringen bakom as3 an

Liknande ämnen

  1. Stereon lyser men inget ljud på Saab 9-5 med AS2
    Av Criss88 i forum Ljud och elektricitet
    Svar: 8
    Senaste inlägg: 2016-02-16, 20:46
  2. inget ljud från stereon.
    Av Trulens i forum Ljud och elektricitet
    Svar: 0
    Senaste inlägg: 2014-03-17, 16:28
  3. inget ljud ur org stereon og93
    Av kvistarn i forum Ljud och elektricitet
    Svar: 0
    Senaste inlägg: 2013-08-07, 12:22
  4. 9-5 -00, inget ljud ur stereon.
    Av Roobban91 i forum Ljud och elektricitet
    Svar: 11
    Senaste inlägg: 2010-09-29, 11:46
  5. inget ljud i stereon, saab 9-5
    Av b0rjara i forum Ljud och elektricitet
    Svar: 6
    Senaste inlägg: 2010-05-28, 16:19

Behörigheter för att posta

  • Du får inte posta nya ämnen
  • Du får inte posta svar
  • Du får inte posta bifogade filer
  • Du får inte redigera dina inlägg
  •