Resultat 1 till 8 av 8

Ämne: Startproblem OG9-3 T5

  1. #1

    Startproblem OG9-3 T5

    Jag skulle starta min 9-3 -99a häromdagen men släppte nyckeln lite för tidigt innan bilen gått igång helt så den dog, drog på starten igen och gjorde samma misstag... (man har ju lite inprogrammerat i huvudet hur länge man ska hålla in startnyckeln) så den hann inte gå igång denna gång heller. MEN efter det så vägrar den gå igång överhuvudtaget, har malt på starten tills batteriet dog, provade bogsera igång bilen, inget hjälper.. stendöd.

    Vad kan ha gått sönder? Hade en extra tändkassett som jag bytte utan framgång.

  2. #2
    Steg 6 Börnes avatar
    Reg.datum
    aug 2004
    Ort
    Kristianstad
    Inlägg
    6 044
    Bränslepump eller vevaxellägesgivare kanske!

  3. #3
    Exceptionell mappning
    Reg.datum
    jan 2003
    Ort
    Örebro
    Inlägg
    13 486
    Medlem#
    2555
    Startkablar?
    Garaget>> http://www.garaget.org/rz
    9-3 Vector SC BioPower -09 Automat med Griffin-front. 9-3 Aero SC V6 Automat -08. Dottern har övertagit den. Cupra Ateca -19.

  4. #4
    Börne: var inne på dom 2grejerna oxå, finns det nått smidigt sätt att felsöka dom på utan att byta dom direkt?

    Startkablar och bogsering funkade inte, tvärdöd.

  5. #5
    Steg 1 SirMackes avatar
    Reg.datum
    mar 2007
    Ort
    Hässleholm/Skåne
    Inlägg
    1 439
    Medlem#
    6988
    Startgas.

    Startar = fel på bränslesidan
    Startar inte = fel på tändsidan.

    TK, tändstift, vevaxelgivare unt zu weiter.

  6. #6
    Håller på och försöker få ut tankarmaturen ur tanken men det går inget bra... jag har full tank, måste jag tömma hela tanken? Känns som det är massa flottörer och grejer i vägen :/

  7. #7
    Helt original
    Reg.datum
    nov 2009
    Ort
    Karlstad
    Inlägg
    517
    Nä, tömma tanken behöver du inte, men armaturen är lite bökig att få ur, man får vrida och ha sig med armaturen. Har du kapat ur Plåten under baksätet eller försöker du få ur armaturen med tanken på plats, eller tagit ner tanken ?

  8. #8
    Fick ordning på´t ! bökigt var det ! men pumpen e bytt o bilen funkar !

Liknande ämnen

  1. [LÖST] Startproblem OG9-5
    Av bjornj76 i forum Ljud och elektricitet
    Svar: 18
    Senaste inlägg: 2016-11-10, 19:41
  2. Startproblem 1,9 TID
    Av 350sl i forum Motor och motorstyrning
    Svar: 0
    Senaste inlägg: 2016-02-18, 15:54
  3. Startproblem 2,2 Tid
    Av 2,2Tid i forum Motor och motorstyrning
    Svar: 3
    Senaste inlägg: 2010-12-30, 20:18
  4. Startproblem på en 2,0T cse -98?
    Av ola1984 i forum Motor och motorstyrning
    Svar: 6
    Senaste inlägg: 2009-02-28, 10:03
  5. Startproblem
    Av THBE i forum Motor och motorstyrning
    Svar: 2
    Senaste inlägg: 2006-12-31, 00:40

Taggar för det här ämnet

Behörigheter för att posta

  • Du får inte posta nya ämnen
  • Du får inte posta svar
  • Du får inte posta bifogade filer
  • Du får inte redigera dina inlägg
  •