Sök:

Typ: Inlägg; Användare: Pantera

Sök: Sökningen tog 0,00 sekunder.

  1. Svar
    23
    Visningar
    1 477

    [LÖST] Har kört med bilen flera dagar igen och den...

    Har kört med bilen flera dagar igen och den startar alltid med det lånade motorstyrdonet. Får nog anse att det här fallet är löst, det var det "gamla" motorstyrdonet som krånglade.
    // Göran
  2. Svar
    23
    Visningar
    1 477

    [LÖST] Har nu haft det lånade motorstyrdonet i bilen fem...

    Har nu haft det lånade motorstyrdonet i bilen fem dagar och motorn har startat direkt varje morgon och kväll. Så allt tyder på att det var det "gamla" styrdonet som ställde till det. Verkar som att...
  3. Svar
    23
    Visningar
    1 477

    [LÖST] Skall ta och kolla på jordpunkten imorgon.

    Skall ta och kolla på jordpunkten imorgon.
  4. Svar
    23
    Visningar
    1 477

    [LÖST] Tack Norrbagge, jag får byta till den lånade...

    Tack Norrbagge, jag får byta till den lånade ECM:n och prova under en tid framöver som du föreslår. Problemet är att jag var tvungen att ställa av bilen då besiktningsperioden gått ut. Får väl...
  5. Svar
    23
    Visningar
    1 477

    [LÖST] Idag på morgonen startade inte bilen var lögn att...

    Idag på morgonen startade inte bilen var lögn att få igång den. Ikväll har jag kollat med Tech2 men innan dess gjordes flera startförsök igen. Finns inga felkoder i Tech2 men jag immobiliserar och...
  6. Svar
    23
    Visningar
    1 477

    [LÖST] Idag startade bilen direkt, så jag kunde köra ut...

    Idag startade bilen direkt, så jag kunde köra ut den för att tvätta av den. Det gamla motorstyrdonet sitter i men jag ropar inte hej än!
    // Göran
  7. Svar
    23
    Visningar
    1 477

    [LÖST] Nej, det är inte automatväxel. Idag gick jag in...

    Nej, det är inte automatväxel. Idag gick jag in med Tech 2 men det fanns inga felkoder raderar ändå felkoder och provar att starta men nej motorn vill inte starta. Bytte till det lånade...
  8. Svar
    23
    Visningar
    1 477

    [LÖST] Mekade ikväll och skiftade relän men det var lika...

    Mekade ikväll och skiftade relän men det var lika illa ändå. Kopplade förbi så att motorstyrdonet hade direkt spänning men den vill ej starta. Mätte spänningen på batteriet i startögonblicket och...
  9. Svar
    23
    Visningar
    1 477

    [LÖST] Tack Norrbagge, skall mäta en gång till i morgon...

    Tack Norrbagge, skall mäta en gång till i morgon så jag blir säker på värdet. Kan en trasig mapsensor "ställa" till det i starten?
  10. Svar
    23
    Visningar
    1 477

    [LÖST] Har idag mätt upp kablarna till vevaxelgivare...

    Har idag mätt upp kablarna till vevaxelgivare fram till motorstyrdonet och de är hela även jordningarna som går till styrdonet är hela. Har mätt temperaturgivaren för kylvätska som sitter i...
  11. Svar
    23
    Visningar
    1 477

    [LÖST] Hyvens: Allt annat fungerar som det ska. Kollade...

    Hyvens: Allt annat fungerar som det ska. Kollade bagagen igår då jag hittade en tråd på detta forum med det felet men det såg fint ut där bak.
    Puttel: Jag har försökt kolla kabeln men den ser bra...
  12. Svar
    23
    Visningar
    1 477

    [LÖST] Enligt en kompis går motorstyrdonen aldrig...

    Enligt en kompis går motorstyrdonen aldrig sönder. Är det så ? Måste man gifta in motorstyrdonet om man byter det?
    // Göran
  13. Svar
    23
    Visningar
    1 477

    [LÖST] Startproblen O-G 93 -00 # 2

    Hej igen!
    Startproblemen återkom och det verkar som om det är glappt i elsystemet någonstans. Hade bilen till jobbet och när jag skulle köra hem vägrade den starta. Vi fick i gång den på startgas...
  14. Svar
    23
    Visningar
    1 477

    [LÖST] Har ingen aning vart metallspånen kommer ifrån....

    Har ingen aning vart metallspånen kommer ifrån. Min grabb jobbar på bilverkstad och han menar på att man ganska ofta får rengöra vevaxelgivaren vid första servicen på de tyska "premium" bilar han...
  15. Svar
    23
    Visningar
    1 477

    [LÖST] Startproblem OG9-3 T5

    Startproblemen berodde på att det satt metallspån på vevaxelgivaren. Motorn gick att starta med svårighet med mycket startgas och så fort den blivit varm gick den bra, men varvräknaren blippade...
Resultat 1 till 15 av 15